fbpx

Дерев’янко подякував українцям, які підтримали його на виборах. ВІДЕО

Політика 11:11, 02.04, 2019

Кандидат в Президенти України від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко подякував українцям, які віддали за нього свої голоси на виборах.

Про це він сказав в ефірі програми "Доброго ранку, Країно!" на телеканалі UA:Перший.

"Я хочу подякувати всім тим людям, які підтримали мене, нашу програму. Нас не пускали на жодний центральний канал телебачення, навіть на дебати. Але ці люди приходили на зустрічі, бачили нас в Інтернеті, спілкувались з нами. І вони точно голосували, в першу чергу, за ідеї і переконання, носіями яких ми є", – переконаний політик.

Він додав, що це "зовсім інша якість виборця", адже такі виборці уже чітко розуміють, що потрібно країну змінювати, спираючись на певні програмні речі.

Дерев’янко нагадав, що єдині дебати, в яких він взяв участь і переміг серед 24 кандидатів в Президенти, були на телеканалі ZIK (програма "неДебати", – ред.).

Він зауважив, що рівного доступу до каналів телебачення у кандидатів в Президенти не було.

"Ми пропонуємо впровадити Інтернет скрізь, по всій країні, щоб не залежати від олігархічних каналів доставки інформації до нашої свідомості, до нашого розуму", – підкреслив Дерев’янко.

Він також прокоментував той факт, що майже 11 мільйонів виборців не проголосували.

"Вони не проголосували, тому що влада не зробила умови, щоб вони проголосували. Адже українці, які вистоювали величезні черги за кордоном, могли б проголосувати електронно або поштою. І ці законопроекти я вніс в парламент", – сказав Дерев’янко.

Коментуючи попередні результати виборів, Дерев’янко зауважив, що вони свідчать про те, що влада себе повністю дискредитувала.

"Те, що за Зеленського проголосувала така кількість людей, означає, що люди не хочуть більше мати тих людей, які у владі, далі у владі", – вважає він.

Нагадаємо, за результатами підрахунку 86,22% бюлетенів, найбільше голосів набрав Володимир Зеленський – 30,32%. У Петра Порошенка 16,02% голосів.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: