fbpx

Дерев'янко: Порошенко і Аваков не отримали законних підстав екстрадувати Саакашвілі. ВІДЕО

Політика 13:37, 06.02, 2018

Рішення Київського апеляційного адміністративного суду, який відмовив лідеру РУХУ НОВИХ СИЛ Михайлу Саакашвілі у додатковому захисті, було абсолютно прогнозованим та свідчить про відсутність незалежної судової системи.

Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев'янко в ефірі телеканалу Newsone.
 
"Рішення Апеляційного суду було абсолютно прогнозованим, тому що Петро Порошенко вибудовує всю судову систему під себе, а не для того, щоб в Україні дійсно чинилось правосуддя",  сказав депутат.
 
"Очевидно, що немає ніякого сенсу відвідувати кожен наступний суд, коли пан Філатов (заступник глави Адміністрації Президента  ред.) за командою Порошенка забезпечує виконання тих чи інших рішень",  додав Дерев'янко.
Він підкреслив, що, окрім цього судового процесу, існує достатньо велика кількість інших судових позовів, під час розгляду яких екстрадиція чи видворення Саакашвілі не можуть здійснюватись в законний спосіб.
"Звісно, крім свавілля, яке вони неодноразово демонстрували, одягали на голови мішки, застосовували гелікоптери, кайданки, інше свавілля щодо журналістів "Руставі-2", інших грузинів, інших громадян", – зазначив політик.
 
"Я думаю, що ніяких законних підстав не отримав ні Аваков, ні Порошенко в результаті вчорашнього судового рішення",  підсумував Юрій Дерев'янко.
Нагадаємо, 5 лютого Київський апеляційний адміністративний суд не змінив рішення суду першої інстанції відмовити Саакашвілі в оформленні документів на отримання статусу особи, що потребує додаткового захисту.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: