fbpx

Дерев’янко повідомив, в чому виявилась унікальність першого туру президентських виборів. ВІДЕО

Політика 10:22, 05.04, 2019

Перший тур президентських виборів показав, що частина виборців вперше проголосувала не за нав’язаних прохідних кандидатів, а за чіткі ідеї та програмні речі.

Про це заявив кандидат в Президенти України від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі ТРК "Київ".
 

"Ці вибори були унікальні тим, що були виборці в Україні, можливо їх не так було багато, які голосували в цей раз за переконання, за ідеї, за абсолютно чіткі програмні речі, які були зокрема і в моїй програмі", – заявив Дерев’янко.

Кандидат в Президенти додав, що навіть якщо 1400 киян проголосували за нього, він розуміє, що вага  кожного такого голосу значно більша, ніж будь-якого іншого.

"Тому що ці люди чітко розуміли, що вони голосують за кандидата, за програму, за команду, яка має сенс. Вони розуміли, що я не потрапляю в другий тур, але вони хотіли підтримати саме ці ідеї, ці важливі речі. Це люди які вперше голосували за європейськими стандартами", – підкреслив Юрій Дерев’янко.

Коментуючи той факт, що понад 5 мільйонів українців підтримали Володимира Зеленського, Дерев’янко зазначив, що ці люди проголосували проти Порошенка, за зміни в країні, проти мародерства, крадіжок і безладу, які відбуваються.

Дерев’янко додав, що Зеленський запозичив у нього цілі абзаци з програми. "Це добре, хай запозичують, хай запроваджують ці ідеї", – сказав він.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія обробила 100% електронних протоколів, Володимир Зеленський переміг в першому турі президентських виборів з результатом 30,24%. Чинний глава держави Петро Порошенко – на другому місці з рейтингом 15,95% електоральної підтримки. Таким чином, ці два кандидати зустрінуться в другому турі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: