fbpx

Дерев’янко пояснив, чому в Україні досі не було справжньої боротьби з корупцією. ВІДЕО

Політика 21:03, 04.02, 2019

В Україні за майже 28 років незалежності не відбувалось справжньої боротьби з корупцією, адже причиною корупції є олігархічна система, яка себе захищає.

Про це заявив один з лідерів партії "ВОЛЯ", кандидат в Президенти України, народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі програми "Народ проти" на телеканалі ZIK.

"Коли ми говоримо про бурхливу боротьбу з корупцією, яка триває вже 28-й рік, то це все повна профанація. Всі бурхливо борються з наслідками, а не з причиною. Причиною корупції є ця бандитська олігархічна злочинна система влади, яка зараз в Україні існує",  сказав Дерев’янко. 

За його словами, представники влади, які заявляють про свою боротьбу з корупцією, насправді захищають цю систему.  

"Олігархи володіють усіма монополіями на економіку, на вибори, на формування влади, на політику і на ЗМІ. Вони просувають у владу своїх людей, призначають на посади не тільки в НАБУ, а в усі відомства, усі міністерства, в правоохоронні органи людей, як опікуються їхніми інтересами, а не інтересами громадян України. Насправді ніякої боротьби немає, бо вони борються самі з собою", – підкреслив політик. 

За його словами, олігархи лише думають, як обікрасти людей та зробити це законно, наприклад через схеми Ротердам+ або Дюссельдорф+. 

"Систему треба міняти в корені, до цього часу це лише імітація", – підсумував Дерев’янко. 

 

Нагадаємо, на з’їзді партії "ВОЛЯ" 27 січня висунули Юрія Дерев‘янка у кандидати в Президенти України. 

Головними ідеями програма Дерев’янка є мораторій на перевірки бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи, розмитнення авто за 10%, право на захист за допомогою вогнепальної зброї, 50% жінок – у владу, орієнтація на цифрову економіку та IT-сектор, переведення всіх державних реєстрів на систему блокчейн, повернення заробітчан, безкоштовний Інтернет по всій Україні, збереження довкілля та захист тварин.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: