fbpx

Дерев’янко про підготовку атаки на ZIK: Відповідальність за такі дії несе виключно влада. ВІДЕО

Суспільство 15:00, 22.03, 2018

Активісти РУХУ НОВИХ СИЛ готові підтримати телеканал ZIK, інформація про можливе захоплення якого з'явилась напередодні.

Про це в ефірі програми "Перші про головне. Коментарі" на телеканалі ZIK під час телефонного включення заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат України Юрій Дерев'янко, коментуючи заяву щодо підготовки силового захоплення телеканалу ZIK.

Юрій Дерев'янко заявив, що дії влади, яка штовхає "тітушок" проти телеканалів, куди запрошують опозиційних політиків, де звучать інші думки та критика влади, неприпустимі.

"Що б не відбувалося начебто формально не пов'язане з владою, насправді відповідальність за будь-які такі дії несе однозначно і виключно влада",  заявив Юрій Дерев'янко.

Нардеп зазначив, що свобода слова  це те, що чотири роки тому українці захищали на Майдані, борючись проти режиму Януковича.

"Якщо сьогодні Порошенку чи його посіпакам не подобається той чи інший телеканал, то вони взагалі не мають права здійснювати якихось дій, окрім як виконувати закон і захищати свободу слова, приватну власність і будь-який телевізійний канал",  заявив Юрій Дерев'янко.

Депутат додав, що активісти РНС готові підтримати телеканал ZIK, адже питання захисту свободи слова  принципове.

"Ми вважаємо, що це принципове питання  захист свободи слова. Я, чесно кажучи, шокований таким повідомленням, що це може відбуватися. Але на тлі рейтингів… звісно, Порошенко розуміє, що його рейтинги, у тому числі, падають тому, що люди більше і більше чують правду, більше чують про те, які погані речі він робить, інколи навіть і злочини. І люди дають відповідну оцінку цьому. Тому це така природна реакція "закрити рота"",  заявив Юрій Дерев'янко.

Нагадаємо, сьогодні телеканал ZIK звернувся до глядацької аудиторії, правоохоронних органів та міжнародних правозахисних організацій із заявою про те, що на телеканал найближчим часом готується атака.

                                                          На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: