fbpx

Дерев’янко прокоментував свою появу в санкційному списку РФ

Суспільство 10:26, 02.11, 2018

Російська Федерація, яка захопила частину території суверенної держави України, вводить проти неї санкції.

Про це написав один з лідерів партії РНС, кандидат в Президенти, народний депутат Юрій Дерев’янко в Facebook.
 

"З 322 людьми, які потрапили до списку, мені теж не все зрозуміло. Я, до речі, теж там. Нарешті – визнання. От скажіть, чому у переліку нема Ахметова, Коломойського? Врешті-решт Гриценка, проти якого ще влітку там порушили кримінальну справу…" – зазначив Дерев’янко.

Він висловив здивування тим, що країна-агресор, яка захопила частину території суверенної держави, вводить проти неї санкції. 

"За що!? Може за те, що не визнаємо Крим їхнім!? Чи за те, що виграли суд з Газпромом у Стокгольмському арбітражі? І як формували цей список блокадників, мені теж дуже цікаво. 68 українських компаній не зможуть торгувати з РФ… вони становлять загрозу? Чому їх тільки 68? Чому серед них немає Рошен?" – пише він.

"Мені здається, санкції проти України у РФ – крок не продуманий і передчасний. Спочатку слід було ввести на Росії кримінальне покарання за приготування та вживання українського борщу, а вже потім вводити санкції. Так хоч би було більш-менш логічно", – підсумовує Юрій Дерев’янко.

Нагадаємо, серед 322 українців, які потрапили під російські економічні санкції, опинились 127 чинних народних депутатів, зокрема і Юрій Дерев’янко.

На правах реклами

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: