fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Дерев’янко просить ДФС надати копії документів щодо перевірки підприємців Івано-Франківщини, які працюють у місцях зимового відпочинку

Дерев’янко просить ДФС надати копії документів щодо перевірки підприємців Івано-Франківщини, які працюють у місцях зимового відпочинку

Політика 14:28, 02.03, 2018

Один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев’янко звернувся із запитом до в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана, в якому просить надати копії розпорядження ДФС Івано-Франківської області щодо перевірки підприємців, які працюють у місцях масового відпочинку громадян протягом новорічно-різдвяних свят 2017-2018 років.

Про це повідомила прес-служба нардепа. Юрій Дерев'янко зазначив, що вже надсилав відповідне звернення до Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, однак не отримав копії документів.

"В соціальних мережах була оприлюднена копія Розпорядження Головного управління ДФС в Івано-Франківській області № 11-р від 19.01.2018 року "Про вжиття заходів", прохання про надання якої містилося у моєму депутатському зверненні",  підкреслив нардеп.

Дерев'янко додав, що з аналізу змісту цього документа стає зрозумілим, що він не містить жодних даних, у тому числі про платників податків, які можна було б віднести до інформації з обмеженим доступом, зокрема конфіденційної інформації. 

"Натомість документ містить перелік дій, які начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області зобов'язує вчинити, зокрема, начальника управління аудиту, управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів, управління податків і зборів з фізичних осіб, управління організації роботи тощо",  зазначив політик.

Тому Дерев'янко просить Продана надати копії: розпорядження Головного управління ДФС в Івано-Франківській області № 11-р від 19.01.2018 року "Про вжиття заходів" та плану заходів щодо організації та проведення контрольно-перевірочних заходів суб'єктів господарювання, що здійснюють діяльність у місцях масового відпочинку громадян протягом новорічно-різдвяних свят 2017/2018 років.

Також депутат просить керівника ДФС повідомити, чи містять інформацію з обмеженим доступом, у тому числі конфіденційну інформацію, ці документи та який саме вид конфіденційної інформації вони містять.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: