fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Дерев’янко просить уряд виділити майже 403 мільйони гривень на своєчасну виплату зарплат бюджетникам Прикарпаття

Дерев’янко просить уряд виділити майже 403 мільйони гривень на своєчасну виплату зарплат бюджетникам Прикарпаття

Політика 21:15, 22.06, 2018

Один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев’янко звернувся із запитом до Кабінету міністрів, в якому просить забезпечити своєчасну виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ Івано-Франківської області.

Про це повідомила прес-служба нардепа.

Дерев'янко зазначив, що йому стало відомо про напружену ситуацію із забезпеченням  видатками на виплату зарплати бюджетникам Івано-Франківської області, зокрема тих, які фінансуються за рахунок коштів медичної субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам. 

"Для збалансування показників місцевих бюджетів та підвищення рівня їх фінансової забезпеченості органи виконавчої влади та місцевого самоврядування Івано-Франківської області вживають вичерпні заходи, спрямовані на забезпечення своєчасної та в повному обсязі виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ",  зазначив нардеп.

Він повідомив, що станом на 1 червня 2018 року додатково на вказану мету спрямовано 67 млн гривень за рахунок власних ресурсів місцевих бюджетів різних рівнів.

"Проте і на сьогоднішній день проблеми із своєчасною виплатою заробітної плати існують у 25 із 44 місцевих бюджетів Івано-Франківської області, які мають прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом",  підкреслив політик.

Тому Дерев'янко просить уряд вжити заходів щодо збільшення ресурсу місцевим бюджетам Прикарпаття з державного бюджету на 402,8 млн гривень для забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, в тому числі тих, які фінансуються за рахунок коштів медичної субвенції з державного бюджету – 195,2 млн гривень.

Нагадаємо, 23 березня Юрій Дерев'янко вже звертався до Кабміну із запитом, в якому просив збільшити на 485,2 млн гривень видатки з держбюджету для Івано-Франківської області на забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: