fbpx

Дерев'янко: Результатами роботи Президента має бути не власне збагачення, а добробут народу. ВІДЕО

Політика 21:43, 18.02, 2019

Результатами та критеріями роботи Президента України має бути не власне збагачення, а збагачення кожного українця.

Про це заявив кандидат у Президенти України від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі телеканалу "Наш" 18 лютого.
"Успішність діяльності президента має вимірюватись не сотнями мільйонів гривень, які він декларує, а тим, скільки заробляють люди в Україні, тим, наскільки люди стають заможнішими, мають можливість себе захистити, в тому числі в судах, правоохоронною системою. Ось це мало би бути критерієм успішності",  сказав Дерев’янко.
Він підкреслив, що те, що Порошенко використовує свою посаду і владу для того, щоб збагачуватись,  не секрет.
"Це тільки маленька частинка того айсбергу, де публічно він декларує, публічно отримує якісь дивіденди. Він, звісно, більше займається бізнесом, своїми підприємствами, впливаючи на формування фінансової політики, кредитної політики Національного банку. Він дуже активно сьогодні інвестує, купує державні цінні папери, на цьому заробляючи персонально, не сплачуючи жодного податку, тому що формально у нас нульова ставка",  пояснив Дерев’янко.

Він вважає, що це свідчить про те, що в пріоритеті у Президента Порошенка власне збагачення, а не зростання добробуту українського народу.

"Українці самі оцінять результати такої діяльності, проголосують на виборах і дадуть цьому оцінку", – сказав кандидат у Президенти.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко 15 лютого вніс зміни до свого майнового стану. Він задекларував 60 млн грн дивідендів, отриманих від власного ПАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм Ессетс Кепітал".

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: