fbpx

Дерев'янко: РНС може стати об'єднавчою платформою для якісних людей, які не бояться кинути виклик системі

Політика 11:55, 02.01, 2018

Люди, які підтримують РУХ НОВИХ СИЛ, – це активні громадяни, які ще не опустили рук та усвідомлюють необхідність щось змінювати в країні.

Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев'янко.

За його словами, перше відчуття, яке в нього склалось під час спілкування з прихильниками РНС на площах та на акціях протесту, що це люди дійсно "якісні".

"Я не міг зрозуміти, що це за пропагандистська машина, яка розказує, що невідомо хто підтримує РУХ НОВИХ СИЛ. Коли ти зустрічаєшся з людьми, вони ставлять абсолютно адекватні питання. Зажди цікавляться, що далі, які плани. Це не категорія людей, які прийшли, щоб відбути номер, це категорія людей, які хочуть визначитись, які хочуть зрозуміти, почути і розібратися. Це ядро людей, які насправді приходять",  зазначив нардеп.

На його думку, зараз в Україні існує поділ людей на тих, хто боїться щось змінювати, і тих людей, які розуміють, що не змінюючи ставлення до корупції та олігархату, ми маємо ризик застрягти на велику кількість років в тому стані, в якому зараз перебуваємо.

"Вони кажуть: досить, ми за 4 роки зрозуміли, що нічого не відбувається, очікування наші не виправдалися, і треба щось робити. І це вже не поділ на південь-північ, захід-схід, це світоглядний погляд на тему: ми європейці по-справжньому чи ми тільки імітуємо, що ми європейці",  зазначив політик.

Дерев'янко переконаний, що РНС може потенційно і теоретично стати хорошою об'єднавчою платформою для тих людей, які ще не опустили рук та вважають, що Україна ще має шанс.

"Вони розуміють, що, зокрема, Михайло Саакашвілі і люди, які тут є, це точно не люди, які мріють стати мільярдерами. Це точно не люди, які мріють узурпувати всю владу",  додав депутат.

Він висловив переконання, що у такої команди точно є шанс об'єднавшись кинути виклик системі, яку до цього часу не вдалось змінити. Адже за останні 4 роки Президент дуже непомітно і плавно узурповує владу.

"Ми відкриті як політична сила. Це є шанс нам досягти результату",  підсумував Юрій Дерев'янко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: