fbpx

Дерев’янко розповів, що має зробити наступний Президент у перші місяці на посаді

Політика 13:36, 10.08, 2018

Завдання нового Президента, якого оберуть українці в травні 2019 року, до жовтня зробити все можливе, щоб максимально провести чесні вибори до Верховної Ради і витіснити звідти всіх, хто цементує гнилу олігархічну та корупційну систему.

В той самий час новообраний глава держави має підсилювати роль і вагу Збройних Сил України та формувати резервну армію. Про це народний депутат України, один із лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев’янко заявив на своїй сторінці у фейсбук.
Якщо Президент України запропонує країнам Великої сімки рішення, як припинити війну на сході України та повернути Крим,  вони будуть дуже раді отримати світло в кінці тунелю, переконаний Дерев’янко.
«Я маю на увазі запропонувати країнам Будапештського меморандуму (крім РФ – країни агресора) та країнам, які ввели санкції проти РФ, сформувати фінансовий план з відновлення окупованих територій України та ввести там тимчасову цивільну, військову та поліцейські адміністрації, взявши на себе роль дотримання прав і свобод громадян, які проживають на окупованих територіях", – зазначив політик.
Юрій Дерев’янко розуміє, що це коштуватиме їм грошей та певних зусиль. Але краще один раз заплатити і вирішити проблему, аніж весь час відчувати загрозу і невизначеність, або мати додаткові аргументи, щоб посилювати санкції проти агресора в разі, якщо агресор не погодиться, переконаний політик.
"Українці вже дуже добре зрозуміли, хто такий Порошенко. Вони вже не повірять у солодкі обіцянки та будуть оцінювати наступного президента за дуже чіткими критеріями", – вважає нардеп.
Юрій Дерев’янко також зазначив, що не вірить у дієвість жодних реформ в Україні. 
"Я проти того, щоб цю гнилу, олігархічну систему з цими правилами залишати чи намагатись косметично змінювати реформами. Нам потрібно просто збудувати нову систему. З новими правилами, з новими стосунками в державі, між людьми і в економіці", – переконаний кандидат в президенти.
Нагадаємо, на внутрішньопартійних праймеріз кандидатуру Юрія Дерев’янка у президенти України підтримали на Прикарпатті, Львівщині, Тернопільщині, Полтавщині, Чернігівщині, Житомирщині, Хмельниччині, Кіровоградщині, Миколаївщині та Київщині.
На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: