fbpx

Дерев'янко розповів, як обиратимуть кандидата в президенти від демократичних опозиційних сил. ВІДЕО

Політика 14:46, 07.03, 2018

Усі демократичні опозиційні сили повинні об'єднатись навколо спільних принципів та провести праймеріз для визначення єдиного кандидата в президенти.

Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев'янко в ефірі телеканалу Newsone.
 

"Ми зараз говоримо, що нам треба об'єднатися не навколо якоїсь однієї партії чи в якусь одну партію, а нам треба об'єднатись навколо тих демократичних цінностей, які дозволять нам всім гідно конкурувати, отримати чесні результати виборів", – сказав нардеп.

Він висловив переконання, що таке об'єднання буде можливим, якщо відбудеться навколо принципів.

"Я думаю, що всі демократичні опозиційні партії навколо принципів будуть об'єднуватись і вони об'єднаються", – додав Дерев'янко.

Він зазначив, що стосовно кандидатів триває переговорний процес.

"Ми зараз будемо проводити внутрішні праймеріз від РУХУ НОВИХ СИЛ і висувати свого кандидата в президенти. Потім ми запропонуємо, і ми вже це публічно оголошували, щоб був спільний кандидат від демократичних опозиційних сил в президенти. І наш представник від РНС також в цьому відборі буде брати участь", – пояснив політик.

Нагадаємо, шість політичних сил – РУХ НОВИХ СИЛ, Громадянська Позиція, Європейська Партія України, Народний Контроль, Громадянський рух Хвиля, Батьківщина та Альтернатива – виступили зі спільною заявою, в якій засудили розгін наметового містечка під Верховною Радою 3 березня.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: