fbpx

Дерев’янко: Санкційний список показав, хто з українських олігархів "дорогий" для РФ. ВІДЕО

Політика 13:06, 05.11, 2018

В санкційному списку Російської Федерації проти українських бізнесменів, політиків і компаній немає олігархів та близького оточення Президента Порошенка, які себе комфортно почувають у стосунках з Росією.

Таку думку висловив один з лідерів РНС, кандидат в Президенти народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі телеканалу Newsone.
"Я теж є в цьому списку і жодних проблем не бачу. Це є абсолютно дивний список. Дивний він тим, що багатьох людей, які б там мали бути, наприклад Ахметов, Льовочкін та інші, просто там немає. Так само там немає, наприклад, компаній Roshen, "Ленінська кузня". Список складений за досить дивною логікою",  заявив Дерев’янко.
Він вважає, що список складений таким чином, що видно, які з цих олігархів "дорогі" Росії, та красномовно говорить про багато речей.
"Але для мене велика несподіванка – наявність Семочка (першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки України, – ред.), по якому маса питань. Це певні речі, які, навпаки, використовуються для того, щоб таких як Семочко подати як людину, до якої начебто якісь претензії з боку Росії. Хоча його всі родичі, за інформацією, яку ми отримали від журналістів і розглядали на комітеті, є громадянами РФ, мають там активи і бізнес",  зазначив Дерев’янко.
Він зробив висновок, що різні люди потрапили у список з різних причин.
"Але зрозуміло, що ніяких проблем не будуть мати ті компанії з оточення Президента, яке себе комфортно почуває в стосунках з Росією",  сказав політик.
Нагадаємо, серед 322 українців, які потрапили під російські економічні санкції, опинились 127 чинних народних депутатів, зокрема і Юрій Дерев’янко.

На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: