fbpx

Дерев’янко: Середній клас підтримує РУХ НОВИХ СИЛ, і це дуже непокоїть АП. ВІДЕО

Політика 12:43, 11.01, 2018

Дані соціологічних досліджень свідчать про те, що підтримка РУХУ НОВИХ СИЛ та Михайла Саакашвілі суттєво зростає, особливо серед представників середнього класу в Україні.

Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев'янко в ефірі "Радіо Свобода".
За його словами, компанія InMind провела соціологічне дослідження, згідно з яким підтримка РНС значно зросла.
"На початок грудня рейтинг РУХУ НОВИХ складав 6% до Верховної Ради і 33% прихильників",  констатував Дерев'янко.
Він додав, що пізніше партія "Самопоміч" розповсюджувала соціологічне дослідження, згідно з яким підтримка РНС була близько 5% (до Верхової Ради  ред). 
"Здебільшого це люди з міст, обласних та районних центрів, з вищою освітою, це середній клас",  підкреслив Дерев'янко.
Він висловив переконання, що в Адміністрації Президента про це дуже добре знають і саме тому порушують фейкові кримінальні справи, переслідують активістів РУХУ НОВИХ СИЛ та розповсюджують брехливі заяви про них.
"Пана Саакашвілі намагаються облити брудом всі кому не лінь. В тому числі і різні поважні експерти. Але за цим всім стоїть Адміністрація Президента, яка є генератором різних меседжів, фейків, різних історій, які хочуть приклеїти до пана Саакашвілі",  заявив Дерев'янко.

Він додав, що саме через це з Адміністрації Президента розкручують меседж про так звану "маргіналізацію" РУХУ НОВИХ СИЛ, хоча насправді все зовсім навпаки.

"Це говорить про те, що вони краще за нас знають стан справ. Вони цю соціологію роблять постійно. Вони бачать, що тільки РНС і Саакашвілі реально борються з цими бандитами, які захопили владу", – заявив політик.

Дерев'янко побажав кожному українцю, який хоче мати європейську крану, перемоги у новому 2018 році.

"Ми разом з сотнями тисяч, мільйонами українців хочемо, щоб Україна була без олігархів, без корупціонерів, без перевертнів в погонах, без Порошенка безумовно. В конституційний спосіб, в законний спосіб, але без людини, яка всіх обманула, яка дбає про власну кишеню, яка робить все, щоб знешкодити, нейтралізувати новостворені антикорупційні органи, НАБУ зокрема", – заявив депутат.

"Саме це найбільше хвилює пана Порошенка, який опікується Михайлом Саакашвілі і РНС щонайбільше. Це практично єдина сила, яка сьогодні бореться за європейську країну без корупціонерів. Тому це дуже їх непокоїть",  підсумував нардеп.

Коментуючи допит Михайла Саакашвілі в СБУ 10 січня, Дерев'янко зазначив, що це частина цих дій влади, щоб лідер РНС був змушений туди ходити і не міг повноцінно займатися політичною діяльністю.

Нагадаємо, 10 січня лідер РУХУ НОВИХ СИЛ Михайло Саакашвілі провів на допиті в Службі безпеки України 4 години. За його словами, більшість питань стосувались проведення політичних акцій та діяльності політичних сил.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: