fbpx

Дерев’янко: Судова і пенсійна реформи, які пропонує влада, – це імітація

Політика 15:16, 02.10, 2017

Судова і пенсійна реформи, які пропонує ухвалити влада, не є справжніми реформами та не несуть справжнього покращення життя людей.

Про це заявив народний депутат, член Ради партії РУХ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев'янко в ефірі телеканалу "112 Україна", повідомляє прес-служба партії.

"На мою думку, і судова, і пенсійна реформи, і ще медична на черзі – це є не реформи, а імітація реформ",  заявив депутат.

На його думку, судова реформа  це, в першу чергу, спроба Президента узурпувати судову гілку влади.

"Ми вже бачили результати так званого конкурсу, коли зі 120 суддів 111 вже начебто пройшли, залишились всі старі практично кадри, всі ті, хто сьогодні максимально лояльні до Президента",  обурився Дерев'янко. 

Він підкреслив, що це не є реформа. "Коли ми говоримо про судову реформу, то єдина реформа, на якій ми наполягаємо, це закон Антикорупційний суд. Це справжня реформа в галузі судочинства, яку президент не хоче приймати",  заявив депутат.

Дерев'янко підкреслив, що РУХ НОВИХ СИЛ запрошує українців прийти 17 жовтня на акцію протесту під Верховну Раду і вимагати  від влади здійснення справжньої реформи. Парламентар  вважає, що пенсійна реформа  це також імітація реформи. 

"Обов'язок влади починаючи з 2013 року кожному пенсіонеру індексувати пенсію кожного року. Цього не робилось. Зараз нам подають це під виглядом осучаснення пенсій. Це обов'язок держави це зробити", – підкреслив Дерев'янко.

Він також додав, що під виглядом осучаснення пенсій влада намагається нав'язати неприйнятні речі, такі як підняття пенсійного віку або збільшення трудового стажу.

Дерев'янко підкреслив, що РУХ НОВИХ СИЛ пропонує зменшити тиск та бізнес та розширювати можливості українців працювати в Україні.

"Треба припинити тиснути на бізнес, треба збільшувати кількість робочих місць, треба зменшити оподаткування заробітних плат. Ми пропонуємо розширювати можливості більшості наших громадян працювати в Україні, а не їхати за кордон", — підкреслив він.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко впевнений, що Верховна Рада цього пленарного тижня проголосує поправки до кодексів в рамках судової реформи і в другому читанні прийме законопроект про пенсійну реформу.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: