fbpx

Дерев'янко у Полтаві представив команду – у ній успішні підприємці, лікарі та менеджери. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 12:54, 31.10, 2018

Народний депутат, один з лідерів РНС, кандидат у Президенти України Юрій Дерев‘янко презентував мешканцям Полтави свою президентську програму та представив команду однодумців.

Це молоді успішні підприємці, менеджери, лікарі, громадські діячі, творчі та активні люди, які готові втілювати зміни у своєму місті, області та цілій країні, йти у владу та ламати систему.

"Ми зможемо перебудувати систему, коли по всій країні буде величезна кількість людей ЗМІН, які скажуть, що готові на ближчі роки взяти на себе відповідальність і йти ці зміни впроваджувати. Піти в депутати місцевої ради, Верховної Ради, піти попрацювати в державних органах, адміністраціях, щоб це все впровадити", – зазначив Юрій Дерев'янко.

Команда Дерев'янка у Полтаві  це директор виробничого підприємства Валерій Шупта, директор шахової школи Юрій Рябенко, лікар-травматолог Володимир Солодкий, тренер тхеквондо Азіз Ель Кардухи, підприємці Сергій Гавриленко, Володимир Горячун, Ігор Пишненко, Дмитро Грязев, керівник відділення банку Неля Агапова, тренер з бальних танців Дмитро Бубирь, керівник ОСББ Ігор Тарасенко, директор торгової фірми Михайло Мироненко, регіональний менеджер Сергій Міщенко, заступник голови Приватбанку в Полтавській області Владислав Мельниченко, директор заводу Валентин Середа, начальник відділення Укрпошта Світлана Томіна, директор підприємства Василь Волошинівський, режисер Сорочинського ярмарку Олександр Князь, майстер з переробки газу Роман Підручний, керівник структурного підрозділу Микола Скоробач, адвокат Олександр Рябоконь, начальник служби безпеки заводу Юрій Шаманський та інші.

"Ми шукали, шукаємо і будемо шукати сильних якісних людей, які зможуть підняти своє місто, всю країну. Нам потрібні ті, хто вміє будувати, хто готовий давати критичну оцінку, пропозиції, хто готовий взяти на себе відповідальність. І я радий, що ми вже частково сформували таку команду в Полтаві. Тут немає якогось кумівства, фінансових стосунків, це люди, яких об’єднує ідея зруйнувати монополії олігархів і збудувати країну, де владою є народ",  зазначив Дерев’янко.

Політик також розповів мешканцям Полтави про ключові ідеї своєї президентської програми, які побудовані на впровадженні найсучасніших технологій, аби українці могли впливати на важливі для держави рішення.

"Я така людина, яка не буде нічого робити, якщо не бачить сенс. Я бачу сенс в сучасних технологіях, цифровій державі, прямій демократії, і що більше я їжджу Україною, спілкуюсь із людьми, то більше розумію, що таких людей, як я, багато",  зазначив Дерев'янко.

Нагадаємо, з 20 обласних організацій партії "РУХ НОВИХ СИЛ", які провели свої конференції, 13 організацій рекомендували підтримати кандидатуру Юрія Дерев’янка на пост Президента України від РУХУ НОВИХ СИЛ.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: