fbpx

Дерев’янко: В другому турі буде боротьба двох величезних кланів. ВІДЕО

Політика 13:52, 02.04, 2019

В другому турі президентських виборів буде відбуватись боротьба двох величезних кланів, і ситуацію можливо буде виправити тільки через парламентські вибори.

Про це заявив кандидат в Президенти України від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі телеканалу ZIK.

 

"Ми маємо боротьбу двох величезних кланів, якщо ми говоримо про другий тур. І це насправді проблема. Як це виправляти? Через парламентські вибори", – переконаний Дерев’янко.

Він переконаний, що потрібно підтримувати ідеї, але не персонально один чи другий клан в другому турі.

Кандидат в Президенти зазначив, що вибори президента показали позитивну тенденцію, яка полягає в тому, що українці хочуть змін.

"Не дуже позитивно те, що українці сприймають інформацію здебільшого з телевізора. Хто більше був в телевізорі, той отримав більшу підтримку. Перша п’ятірка центральних каналів належать олігархам, це значить, що цей фільтр олігархічний дуже щільний існує", – зауважив Дерев’янко.

Він підкреслив, що не буде голосувати за тих, хто є олігархами, і за тих, хто лише частково хоче щось зробити.

"Є ключові принципові речі. Це дуже важливо. Тому що не можна трошки сподобатись. Якщо ти хочеш зробити щось одне, але ти хочеш підтримувати цю олігархію як клас, як явище в країні, то це означає, що країна нікуди не полетить вперед. Українці молодці, вони розібрались, що треба старих гнати геть, а нових вперед, але вони ще, на превеликий жаль, не розібрались, хто залежний від олігархів, а хто менш залежний", – додав політик.

Дерев’янко зазначив, в жодному разі не можна зберігати стару корумповану прогнилу систему. "Якщо це старе, корумповане почне демонструвати позитивні зміни за 21 день, будемо дивитись. Поки що цього не відбувається", – зауважив він.

Нагадаємо, за результатами підрахунку 98,34% бюлетенів в другий тур президентських виборів виходять Володимир Зеленський (30,24% голосів) та Петро Порошенко (15,92%).

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: