fbpx

Дерев’янко в Одесі озвучив план побудови України без жорстокого поводження з тваринами. ФОТО

Політика 16:45, 11.03, 2019

Кандидат в Президенти від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко зустрівся із зоозахисниками Одеси, яких закликав йти у владу та власноруч вирішувати проблеми, пов’язані із захистом тварин.

Учасники зустрічі поскаржились народному депутату на те, що проблеми у цій сфері не вирішуються роками і ситуація критична.  

"Ватикан визнав офіційно, що у тварин є душа. Нова Зеландія дала тваринам ті ж права, що мають недієздатні люди. А в Україні тварини – це не важливо? Для нас це індикатор моральності суспільства. Тут зібрались однодумці", – сказала одна із зоозахисниць.  

Вона вважає, що в Україні потрібно ухвалити закон, який дозволить людям і тваринам комфортно співіснувати і розуміти, що ми вміємо співпереживати. 

Юрій Дерев’янко зазначив, що партія "ВОЛЯ" виступає проти жорстокого поводження з тваринами і навіть започаткувала громадський рух "Україна без жорстокості". 

"Проблеми краще вирішувати не коли ми когось просимо, а коли ми можемо приймати рішення. Позиція прохача і людини, яка приймає рішення, – це дві різних позиції",  заявив Юрій Дерев’янко. 

Він запевнив, що буде робити все від себе залежне, щоб вирішувати проблеми, пов’язані із захистом тварин. 

"2019 рік – це президентські і парламентські вибори. Ці вибори змінюють будь-якого чиновника в цій країні. Це реальний шанс для країни відсунути в сторону цей нафталін, олігархів, або в крайньому разі отримати максимальне представництво людей, які не в цій системі. Тому що в рамках цієї системи зоозахисників просто "мають на увазі",  сказав Дерев’янко. 

Він також додав, що наступного року відбудуться місцеві вибори. "Коли ви депутат міськради, ви можете відвоювати якусь програму щодо зоозахисту",  сказав він.

Дерев’янко вважає, що потрібно вирішити три основні завдання:  

1. Змінити правила ставлення суспільства до тварин;

2. Покарати тих, хто порушує ці правила;

3. Мати гроші, щоб створити притулки, готелі для тварин, – ці гроші є в держбюджеті або в місцевому бюджеті.

Нагадаємо, партія "ВОЛЯ" відстоює ідеологію захисту тварин від жорстокого поводження та має на меті побудувати Україну без жорстокості.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: