fbpx

Дерев’янко: Я сподіваюсь, що це останній бюджет цієї влади

12:47, 23.11, 2018

Бюджет на 2019 рік спрямований на укріплення олігархічної корупційної системи та ухвалювався за допомогою кнопкодавства.

Про це заявив один із лідерів РНС, кандидат в Президенти, народний депутат Юрій Дерев’янко.

"Сьогодні під ранок Верховна Рада ганебним кнопкодавством прийняла пакет бюджетних законів, якими, з одного боку, вони додатково оподаткували велику кількість українців, з іншого боку – виділили Порошенку мільярд гривень на передвиборчу кампанію, забезпечили олігархам гроші за підняті тарифи через перерозподіл наших з вами податків", – заявив Дерев’янко.

Він додав, що субсидії – це гроші українців, які вони сплачують в бюджет у вигляді податків, а потім вони потрапляють у кишені олігархів.

"Я проти такого бюджету. Я проти того, щоб це шоу відбувалось в такий ганебний спосіб, як це відбувалось вчора вночі. Коли депутатів не було в залі, коли тиснулися кнопки замість депутатів в порушення Конституції, в порушення Регламенту", – обурився політик.

Він висловив сподівання, що це останній бюджет цієї влади, яка так ганебно нехтує Конституцією, законами і інтересами українців.

"Сподіваюсь, що наступного року це вже буде зовсім інший парламент, інша влада, інший бюджет", – заявив Дерев’янко.

Він зауважив, що прийняв рішення навіть не бути присутнім при цьому "шоу" в парламенті.

"Я абсолютно категорично проти цього бюджету і вважаю, що цей бюджет є черговим укріпленням цієї бандитсько-олігархічної системи",  підсумував нардеп.

Зазначимо, під ранок п’ятниці, 23 листопада, Верховна Рада ухвалила державний бюджет на 2019 рік у другому читанні та в цілому.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: