fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Дерев’янко закликає демократичні сили та активістів об’єднуватись, щоб припинити диктатуру Президента. ВІДЕО

Дерев’янко закликає демократичні сили та активістів об’єднуватись, щоб припинити диктатуру Президента. ВІДЕО

Політика 10:35, 18.08, 2017

Активісти та демократичні політсили, які мають спільну мету – побудувати європейську розвинену державу мають об’єднуватись, щоб не допустити в Україні диктатуру, яка зараз в неприйнятний спосіб провадиться Президентом.

З таким закликом об’єднуватись виступив народний депутат від партії «Рух нових сил Михайла Саакашвілі» Юрій Дерев’янко у програмі «Актуальне інтерв’ю» на ОТБ Галичина.

 Дерев’янко наголосив, що Президент вчинив щонайменш цинічно, коли спочатку запросив Михайла Саакашвілі впроваджувати реформи в Україні, а потім відібрав в нього громадянство.

«Спочатку Президент запрошує Саакашвілі в країну як символ реформ, які вдалось втілити в Грузії, своїм Указом надає йому українське громадянство як особі, яка становить особливу цінність для нашої держави. Він це робив для того, щоб показати, що в його команді є люди які можуть робити реформи, і вже мають такий позитивний досвід» – каже Дерев’янко.

Нардеп зазначив, що тоді Михайлу Саакашвілі делегували повноваження голови Одеської облдержадміністрації, однак всі пакети реформ, які він напрацьовував на цій посаді просто ігнорувались. 

«З часом пан Михайло зрозумів, що його просто використовують як відому людину з певною репутацією, і в країні далі відбувається дерибан, корупція, розподіл грошових потоків між олігархами і т.д.  Він не захотів далі грати цю гру, брати участь в цих ганебних процесах» – запевнив Дерев’янко.

За словами політика, коли Саакашвілі перетворився в одного з основних опонентів Президента, почав об’єднувати навколо себе людей, Президенту це не сподобалось і він вирішив діяти диктаторськими методами, відбираючи у Саакашвілі громадянство. 

 «Ми повинні об’єднуватись навколо цілі – мати демократичну європейську країну, і в першу чергу ставати на захист демократії і недопустити диктатуру, яка зараз в неприйнятний спосіб провадиться Президентом» – закликав Дерев’янко. 

Нардеп звернув увагу на те, що рішення про припинення громадянства Порошенко прийняв влітку, і нагадав, що Юлію Тимошенко колись ув’язнили також влітку – період відпусток, політичного затишшя, коли люди фактично не дивляться телевізор і не є активними.

«Це при тому, що на центральних телеканалах існує цензура, там фактично нічого критичного не говорять в бік Президента. Це говорить про те, що він вже зараз зацікавлений вберегти свою владу, в будь-який, навіть диктаторський спосіб забезпечити своє переобрання на другий термін. Тому, об’єднавшись, ми повинні протистояти цьому» – запевнив Дерев’янко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: