fbpx

Дерев'янко закликав суддю, яка веде справу Сакварелідзе, не виконувати вказівок Банкової

Політика 21:51, 22.03, 2018

Підтримати одного із лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Давіда Сакварелідзе, якого судять за незаконний перетин кордону та спротив прикордонникам, до Мостиського райсуду Львівської області приїхав народний депутат України Юрій Дерев'янко. Судовий процес над колишнім заступником генпрокурора він називає фарсом.

"Це не суд, а судилище. Я вважаю, що суддя має дивитися на правду, а не слідувати вказівкам з Банкової. 
Я закликаю суддю Гладишеву не виконувати злочинних вказівок Порошенка. Ми знаємо, що такі вказівки надходять, що її пришвидшують, аби Давіда Сакварелідзе посадили на 7 років. Тому вкотре повторюю – нас не залякати, ми свою битву будемо продовжувати", – заявив нардеп.

Аби висловити підтримку Сакварелідзе, на судове засідання з'їхалися люди зі всієї України. Кажуть, таким чином хочуть продемонструвати владі, що українців не залякати ані судами, ані репресіями.

"Я не можу залишатися байдужим. Я тут, адже хочу, аби мій внук жив краще. Щоб не було безладу з суддями і прокурорами", – розповідає львів'янин Петро.
"Сакварелідзе – один із небагатьох, хто відстоює справедливість в Україні і бореться проти режиму, який не дає людям жити", – говорить Петро з Дніпра.
"Я скажу словами Степана Хмари: до влади прийшов не Майдан, а його сцена. А я хочу, щоб прийшов Майдан. Я прийшов сюди підтримати правду. Не обличчя мають значення, а конкретні дії", –переконаний Сергій з Хмельницького.

Нагадаємо, суд у справі Давіда Сакварелідзе перенесли на 27 квітня.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: