fbpx

Дерев‘янко закликав українців йти в депутати ОТГ і розвивати громади. ФОТО, ВІДЕО

Політика 09:52, 31.10, 2018

Один з лідерів РНС, кандидат в Президенти України, народний депутат Юрій Дерев'янко відвідав місто Чигирин на Черкащині, де поспілкувався з мешканцями, які хочуть ставати частиною змін в Україні.

Про це повідомила прес-служба нардепа. 

За словами Дерев’янка, незабаром, 23 грудня, відбудуться вибори в об'єднані територіальні громади.  

Він підкреслив, що ОТГ  це можливість мешканцям отримати більше повноважень та вирішувати болючі для громади питання. Незабаром відбудуться вибори у Чигиринську ОТГ, і Юрій Дерев‘янко закликав місцевих прихильників РУХУ НОВИХ СИЛ йти у депутати міської ради ОТГ.

Нардеп впевнений: наступний рік дає шанс українцям повністю перезавантажити владу через президентські, парламентські та місцеві вибори, кардинально перебудувати систему і впровадити неоекономіку, цифрову державу та елементи прямої демократії.

"Ми повинні дати кожному українцю нові можливості, якісні сервіси та безпеку. Щоб люди не виїжджали за кордон, а жили з впевненістю у завтрашньому дні тут, в Україні. Для цього потрібно зруйнувати монополії олігархів, в тому числі на формування влади, та замістити владу якісно новими людьми",  зазначив нардеп.

Він поспілкувався з місцевими про проблеми, які їх турбують. Мешканець Чигирина звернув увагу на проблему з питною водою та абсолютним небажанням місцевої влади її вирішувати.

1

"Дуже скоро ви отримаєте можливість самостійно вирішувати такі проблеми – відбудуться вибори в Чигиринську ОТГ ,і зараз важливо вам формувати команду людей, які підуть у депутати міськради ОТГ",  закликав політик.

Дерев’янко підкреслив, що відтепер громада отримає більше повноважень та ресурсів для розвитку і вирішення своїх проблем. Вона вже не будете залежати від РДА, кадрові призначення у громаді будуть вирішуватись безпосередньо її мешканцями.

"Чигирин і навколишні села об'єднають у міську ОТГ, і вибори депутатів відбуватимуться за партійними списками, тому зараз важливо об'єднуватись, брати на себе відповідальність і йти на вибори",  зазначив Дерев'янко.

Нагадаємо, з 20 обласних організацій партії "РУХ НОВИХ СИЛ", які провели свої конференції, 13 організацій рекомендували підтримати кандидатуру Юрія Дерев’янка на пост Президента України від РУХУ НОВИХ СИЛ.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: