fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Дерев’янко засудив провокацію під час мітингу та закликав Парубія зустрітись з мирними протестувальниками. ВІДЕО

Дерев’янко засудив провокацію під час мітингу та закликав Парубія зустрітись з мирними протестувальниками. ВІДЕО

Політика 19:03, 18.12, 2017

Біля Жовтневого палацу в Києві 17 грудня відбулась провокація, під час якої лідер "РУХУ НОВИХ СИЛ" Михайло Саакашвілі закликав людей зупинитись та не вчиняти штурму.

Про це заявив один з лідерів "РУХУ НОВИХ СИЛ" народний депутат Юрій Дерев'янко під час погоджувальної ради 18 грудня.

 

"Я категорично засуджую під час проведення мирних акцій будь-які спроби штурмів чи будь-які провокації", – заявив депутат.

Він звернувся до представників влади, які сьогодні розповсюджують неправдиву інформацію, з пропозицією почути правдиву інформацію, що насправді відбулось.

Юрій Дерев'янко ввімкнув відео, на якому Михайло Саакашвілі закликає людей не піддаватись на провокації та не штурмувати Жовтневий палац.

"Не піддаватися на провокації! Мої рідні, прошу вас не піддаватися на їхні провокації. Припиніть! Не треба робити штурм! Я, Михайло Саакашвілі, я закликаю вас не робити штурму!"  заявив Саакашвілі на відео, яке продемонстрував нардеп учасникам погоджувальної ради.

"Ви знаєте, що всі ці провокації здійснюються спеціально, щоб відволікти увагу від справжньої суті протесту",  звернувся Дерев'янко до Андрія Парубія.

Він нагадав, що вимоги мирних протестувальників лишись незмінними: це антикорупційний суд і закон про імпічмент.

"Завжди Верховна Рада була осередком демократії. Тому прошу вас знайти час і зустрітись з представниками мирних протестувальників",  звернувся Дерев'янко до Парубія.

В понеділок народний депутат Юрій Дерев'янко та член політради партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Іван Слободяник передали Парубію лист, в якому просять включити в порядок денний цього сесійного тижня розгляд законопроектів про імпічмент президента, антикорупційні суди та новий виборчий кодекс.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: