fbpx

Дерев’янко заявив, що ДФС сфальшувала його декларацію за 2012 рік. ВІДЕО

Політика 13:10, 28.11, 2017

Під час розгляду заперечення народного депутата Юрія Дерев’янка на акт Державної податкової служби про нібито несплату ним податків на суму 62 мільйони гривень стало очевидно, що відбулось фальшування декларації політика за 2012 рік.

Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев'янко.
"В процесі дискусій з податковою ми звернулись до них з проханням, щоб вони нам надали декларацію, яку ми подавали. Вони нам надали офіційно завірену декларацію, яка є повністю сфальшованою. Звісно, це буде заява про злочин, тому що ми не можемо закривати очі на такі речі", – підкреслив народний депутат.
"Я розумію, що була вказівка від Президента до Луценка, а від Луценка до Фіскальної служби написати будь-що, щоб це шокувало громадян України стосовно мене. Вони це зробили",  заявив народний депутат.
Він зазначив, що подає податкові декларації з 1999 року.
"Представники податкової сказали, що вони їх не зберігають і що вони мають декларації тільки за останні 5 років. Але навіть інформацію з цих декларацій вони чомусь не хотіли враховувати",  обурився політик.
Він підкреслив, що надав усю інофрмацію про свої доходи та виписки з українських банків, де офіційно знімав готівкові кошти.
"Тепер крок за податковою, вони хочуть продовжити перевірку. Можливо, вони зрозуміли, що щось не так. Ми продовжимо надавати їм інформацію, щоб зняти ті міфи і претензії, які є абсолютно безпідставними",  підкреслив народний депутат.
Дерев'янко вважає, що акт, який містить вимогу заплатити податків на 62 мільйони гривень за 2015 рік, є злочином.
"Це взагалі злочин, тому що в 2015 році я отримав дуже маленький дохід, 100 з чимось тисяч гривень заробітної плати, більше ніяких доходів я не отримував,  підкреслив він. – Але за певною незаконною так званою методикою, яка не є законом, не є нормативним документом, навіть не затверджена наказом, а є всього лише додатком до листа пана Насірова, вони вважають, що всі мої активи, будинок, квартира  це є доходи за 2015 рік".

Він додав, що в кожній його декларації вказано усе майно, дата його придбання та сума. Дерев'янко підкреслив, що ніколи не був державним чиновником до обрання народним депутатом в 2012 році.

"Я би хотів, щоб таким самим підходом перевірити пана Луценка, пана Турчинова, пана Порошенка, інших посадовців, особливо тих, які все життя пропрацювали на державній службі",  заявив один з лідерів РНС.

Юрій Дерев'янко повідомив, що надалі буде діяти виключно публічно та надавати податковій усі документи, які передбачені законодавством.

Нагадаємо, в Генеральній прокуратурі України порушили кримінальну справу проти народного депутата Юрія Дерев'янка за начебто несплату ним близько 62 мільйонів гривень податків за 2015 рік, при тому що  дохід його родини за цей період не перевищував 500 тисяч гривень. Це відбулось через два дні після перетину ним кордону разом з Михайлом Саакашвілі.

Також стало відомо, що щодо нардепа слідчим суддею Печерського районного суду, в порушення норм Конституції України, КПК України, винесено ухвалу щодо призначення податкової перевірки за період з 1999 по 2017 рр.

Нардеп наголосив на тому, що добровільно з 1999 року подавав податкові декларації, сумлінно сплачував значні суми податків і завжди був відкритий до перевірок податкової інспекції, що підтверджується чисельними довідками податкової. 29 вересня Дерев'янко подав апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді О. Білоцерківця щодо позапланової перевірки дотримання ним податкового законодавства.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: