fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Дерев’янко заявив, що податкова сфальшувала його декларацію у замовній справі про нібито несплату податків

Дерев’янко заявив, що податкова сфальшувала його декларацію у замовній справі про нібито несплату податків

Політика 11:55, 05.03, 2018

Державна фіскальна служба України сфальшувала податкову декларацію за 2012 рік одного з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народного депутата Юрія Дерев’янка.

Про це депутат заявив після допиту в Генеральній прокуратурі, куди його викликали у кримінальній справі про нібито несплату податків.

"Фіскальна служба сфальшувала мою декларацію за 2012 рік, навіть не вказавши мою офіційну зарплату в цій декларації", – заявив він.

За словами Дерев'янка, виходячи із тих запитань, які ставили йому під час допиту, генпрокурор Луценко і президент Порошенко продовжують "примушують працівників фіскальної служби, представників податкової, а також слідчих Генеральної прокуратури вигадувати нові небилиці для формування кримінальних справ проти мене".

Депутат підкреслив, що у Порошенка і Луценка немає абсолютно ніяких доказів проти нього, тому вони фальшуватимуть справу всіма доступними їм засобами та методами.

"В звичайних випадках такі кримінальні справи підлягають закриттю через відсутність складу злочину. А в даному випадку поки режим Порошенка тримається в країні, поки Луценко є генеральним прокурором, вигадувати нові кримінальні справи як способи тиску на опозиційних політиків", – переконаний нардеп.

Він вважає, що такі дії влади спрямовані проти нього особисто та проти РУХУ НОВИХ СИЛ, який бореться з режимом Порошенка.

"Їх дуже дратує, що люди виходять на марші протесту, що люди об'єднуються, розуміючи, що сьогодні наше майбутнє лише в наших руках, і уже не погоджуються ще на 5-7 років довірити свою долю, своє життя, майбутнє своїх дітей Порошенку та його команді клептократів", – заявив Дерев'янко.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України викликала Юрія Дерев'янка на допит 2 березня о 14.00 як свідка у справі про нібито несплату податків. На другий день після перетину кордону з Михайлом Саакашвілі в Генеральній прокуратурі України порушили кримінальну справу проти народного депутата Юрія Дерев'янка за начебто несплату податків за 2015 рік, при тому що його дохід за цей період не перевищував 500 тисяч гривень і всі податки були сумлінно сплачені. 

Юрій Дерев'янко наголошує, що добровільно з 1999 року подавав податкові декларації, сумлінно сплачував значні суми податків і завжди був відкритий до перевірок податкової інспекції, що підтверджується чисельними довідками податкової. 

Також стало відомо, що щодо нардепа слідчим суддею Печерського районного суду, в порушення норм Конституції України, КПК України, винесено ухвалу щодо призначення податкової перевірки за 17 років, в період з 1999 по 2017 рр. 27 листопада 2017 року Дерев'янко подав заперечення на акт Державної податкової служби, де спростував усі сфальшовані претензії.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: