fbpx

Держкомтелерадіо запрошує прикарпатців взяти участь у конкурсі на здобуття премії імені Івана Франка

Суспільство 16:19, 10.03, 2017

Держкомтелерадіо оголошує з 1 березня до 1 травня 2017 року прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.

Приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної діяльності, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, як за півроку до їх висунення, інформує відділ прес-служби Івано-Франківської ОДА.
Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня  у розмірі двох тисяч гривень кожна за рахунок коштів, передбачених на цю мету в державному бюджеті, і розподіляється Державним комітетом телебачення і радіомовлення України в таких номінаціях:

– за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації;

– за кращий твір у телевізійній сфері;

– за кращий твір у радіомовній сфері;

– за кращу наукову роботу в інформаційній сфері.

Звертаємо увагу,  що відповідно до п. 4 Положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності одна й та сама кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття Премії з двома й більше творами.

На здобуття Премії, подаються:

  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора;
  • примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення;
  • копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу).

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України з поміткою – на здобуття Премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності.

Положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо у рубриці "Виставки, конкурси, премії, фестивалі, календар знаменних дат", підрубриці "Премії".

Телефон для довідок: (044) 278-86-96.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: