fbpx

Держпродспоживслужба перевірила, чи продають на ринках Франківщини фальсифіковане масло

Суспільство 15:31, 02.08, 2018

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели аналіз поступлення масла селянського солодковершкового кількох виробників у торговельні заклади області та провели моніторингові відвідування роздрібних торгових точок, агропродовольчих ринків.

Як зазначають в Держпродспоживслужбі, перевірили масло виробників ПВП "Молокозавод Карпати", ТОВ "Техмолпром", ТОВ "Гадячсир", ТОВ "Лозівський молочний завод", ТОВ "Полтавамолпрод". Про фальсифікат продукції цих виробників нещодавно поширювалася інформація у ЗМІ.

На Франківщині перевірили 346 гуртівень, магазинів, 95 торгових точок на агропродовольчих ринках. За результатами перевірки не було виявлено масла селянського солодковершкового під марками зазначених підприємств, яке реалізується в торговій мережі на території Івано-Франківської області. ПВП "Молокозавод Карпати" не здійснює виробничої діяльності (раніше виробляло сир-косичку).

"Разом з тим за короткий період практично немає можливості перевірити всі торгові точки та об’єкти, які реалізують молочну продукцію",  зауважують у Держпродспоживслужбі. 

Головне управління Держпродспродспоживслужби в Івано-Франківській області перш за все звертається до покупців та споживачів молочної продукції, зокрема масла, з проханням не купувати масло на стихійних ринках, завжди уважно читати склад продукціїА низька ціна – завжди привід засумніватися у справжності продукту.

"При наявності невідповідностей в маркуванні, наявності фальсифікованого продукту  масла селянського солодковершкового вище перелічених виробників, інформуйте районні (міські) управління (відділи) Головного управління Держпродспродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Реалізаторам, торговим агентам необхідно звернути увагу на реалізацію масла селянського солодковершкового, яке повинно супроводжуватись товарно-транспортними накладними, сертифікатами якості, маркування відповідати встановленим вимогам",  зазначають в Держпродспоживслужбі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: