fbpx

ДФС України підтвердила, що Юрій Дерев’янко сплатив усі податки

Політика 17:54, 19.07, 2018

Державна фіскальна служба України підтвердила, що один з лідерів РНС, кандидат в Президенти України народний депутат Юрій Дерев’янко сплатив усі податки та не вчиняв правопорушень, окрім несвоєчасно поданої декларації в 2014 році.

Про це йдеться в акті головного управління ДФС в місті Києві від 20 квітня 2018 року, повідомила прес-служба політика.

Зокрема, в акті зазначається, що податкова провела документальну позапланову невиїзну перевірку платника податків-фізичної особи Юрія Дерев'янка щодо своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати податків і зборів, виконання валютного та іншого законодавства за період з 01.01.1999 року по 01.09.2017 року.

У висновках документа ДФС йдеться про єдине порушення, яка вчинив Дерев'янко, – несвоєчасна подача однієї декларації.

"Податкова декларація про майновий стан та доходи за 2012 рік до ДПІ у Шевченківському р-ні ГУ ДФС у м. Києві подана несвоєчасно (термін подання 30.04.2013 р., фактично подана 21.02.2014 р.)", – йдеться в документі.

Жодних інших порушень ДФС не виявила та не зафіксувала.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура 12 вересня 2017 року відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 212 КК України щодо можливого ухилення від сплати податків Юрія Дерев'янка.

Після допиту в ГПУ Юрій Дерев'янко повідомив, що йому запропонували сплатити близько 62 млн грн податків для того, щоб справа проти нього була закрита. Політик запевняє, що подавав усі декларації з 1999 року, сплачуючи всі податки, і за цей період часу у податкової не було до нього жодних претензій.

Видання "Главком" повідомило, що слідчий суддя Печерського районного суду Києва Ірина Кирилюк відмовила у задоволенні клопотання Генпрокуратури стосовно доступу до банківських рахунків АТ "Фортуна-Банк" народного депутата Юрія Дерев'янка. Водночас інший слідчий суддя Печерського районного суду Києва Тетяна Остапчук 22 вересня 2017 року надала Генпрокуратурі тимчасовий доступ до документів, які зберігаються в ПАТ "Банк інвестицій та заощаджень" і ПАТ "УкрСиббанк".

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: