fbpx

Discursus на "Форум видавців" готує дві особливі книги – про невідомих героїв

Суспільство 20:26, 09.09, 2018

Дві новинки від прикарпатського видавництва Discursus вийдуть до Форуму видавців. Книги – для дітей і підлітків.

Дві книжки про невідомих українських героїв анонсує прикарпатське видавництво Discursus.

"Ми давно збиралися почати видавати для дітей. Але це не могли бути просто казки. Розповідаємо про дві новинки, які вийдуть до Форуму видавців. Це дві особливі книжки, які написала і намалювала одна людина  Khrystyna Lukashchuk", – знайомить з авторкою видавництво.

Книги називаються за іменами своїх героїв.

"Микола Лемик" 

Микола Лемик – уособлення боротьби з Голодомором в Україні у 1932-33 рр. Уособлення самозречення в ім’я любові до України. Уособлення сили духу, відчайдушності і холоднокровності водночас. Приклад яскравого самоусвідомлення і самоідентифікації, яка дає силу раз по раз приймати властиві рішення у наважливіших моментах життя. Знаний на цілий світ і практично невідомий вдома. Країна має знати своїх героїв. Цей артбук познайомить читача з одним з них.

"Михайло Сорока" 

Постать Михайла Сороки – віхова постать в історії України. Проте, несправедливо забута. Завдяки цьому артбукові читач зможе торкнутися до історії України в період УПА через призму одного з її героїв. Своїм життям Михайлові Сороці завдячуть не лише українці, а й литовці, євреї, білоруси, поляки. Без Михайла Сороки в сьогоднішньому дні не було б стільки сонця. Цей чоловік досі надихає і мотивує. Його життя переконує, що найскладніші моменти можна пройти, якщо мати Любов у серці.

Передзамовлення цих книг – тут 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: