fbpx

Дітвора з Косівщини відвідала туристичний комплекс "Буковель"

Стиль життя 15:08, 29.05, 2018

З ініціативи депутата Івано-Франківської обласної ради від партії "УКРОП" Дмитра Сіреджука та за сприяння благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" діти із Косівщини мали можливість безкоштовно відпочити у "Буковелі". Цього разу в туристичному комплексі побували дітлахи з малозабезпечених сімей Яблунівської ОТГ та вихованці Яблунівської школи-інтернату.

"Цей день, я сподіваюсь, малюки запам’ятають надовго. Адже частина групи –  діти із соціально незахищених категорій. І дуже хочеться, аби вони відчували нашу підтримку, опіку та піклування. Також тішуся, що після закінчення навчального року вдалося добре відпочити і школярам із Яблунівської ОТГ. Думаю, що у Буковелі усі вони отримали заряд позитиву та хорошого настрою", – зазначив укропівець Дмитро Сіреджук.

Дітлахи дійсно добре відпочили. Вони мали чудову екскурсію туристичним комплексом, катались на підйомниках, побували на оглядовому майданчику, з якого відкривається чудовий краєвид на найвищу вершину українських Карпат – гору Говерлу.

"Сьогоднішня поїздка була чудовою. Море вражень, краса Карпат і, звичайно, оглядовий майданчик, – все це створило нам незабутній день", – поділилась враженнями учениця Стопчатівського ліцею Маргарита Чернявська.

"Все було супер! Дуже дякую всім, хто організував нам нинішню поїздку", – зазначила учениця Уторопської школи Іванна Куник.

Загалом того дня у Буковелі побувало майже півсотні дітей із Косівського району.

"Діти отримали море позитивних емоцій, спогади від сьогоднішнього дня залишаться у їхній пам’яті надовго. Щиро дякую від імені всіх дітей та батьків Олександру Леонідовичу за його небайдужість до дітей, за відкритість і щирість, за те, що чує тих, хто до нього звертається, за все, що він робить для людей. Хай Божа опіка буде завжди над Вами, пане Олександре, хай лиш добро і благополуччя будуть Вашими супутниками по житті. Удачі Вам у всіх починаннях. І знайте – Ви світла і чесна людина, тому все, що Ви робите для інших, все те добро і увага неодмінно вернуться до Вас сторицею!" – такий відгук про екскурсію залишили діти та вихователі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: