fbpx

Діти франківських військовослужбовців познайомилися з морськими тваринами та помолилися за мир в Україні

Суспільство 15:58, 22.04, 2016

Розважально-оздоровчий комплекс "Оскар" у Трускавці прийняв учора на безоплатній основі 40 діток з Івано-Франківська, чиї батьки є учасниками АТО.

Поїздка відбулася за ініціативи Івано-Франківської громадської організації "Обласна спілка учасників АТО" та за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради.  

"Вчора шоу в трускавецькому дельфінарії "Оскар" було неймовірним, бо в гості до морських людей приїхали 40 діток учасників АТО з Івано-Франківська. Ми так щиро тішилися знайомством з дельфінами і морськими котиками! Дельфіни це відчували, а вожак Борис весь час посміхався і найкращі трюки показував саме біля нашого сектору. Ми дякуємо керівництву дельфінарію за неймовірні емоції, нашим новим друзям дельфінам і котикам за шоу, всім діткам дякуємо за компанію, а батькам за чемних вихованих дітей", – наголосила організатор поїздки Аліса Котик.

Щасливі діти після знайомства з морськими тваринами попрямували пізнавати місто Трускавець, яке їм дуже сподобалося. А після обіду у школі №1 вони спільно помолилися за мир в Україні в капличці школи разом з директором і завучем. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: