fbpx

Діти учасників бойових дій проведуть зимові канікули у Латвії

Суспільство 17:43, 22.12, 2014

В рамках підписаної Угоди про співпрацю між містами Івано-Франківськ та Єлгава, Латвія, 30 осіб (діти з опікунами) з Івано-Франківська отримали можливість провести 10 днів зимових канікул з 5 до 14 січня 2015 року у мальовничому містечку Заленіеки поблизу Єлгави.

Розуміючи всю складність сьогоднішньої ситуації, пов’язаної з військовими діями на сході України, запрошення скероване, в першу чергу, тим дітям, батьки яких загинули чи були поранені під час антитерористичної операції на сході держави, чи сім’ї яких були вимушені покинути свої домівки та шукати притулку в інших містах України, повідомили КУРСу в МВК.

Насичена програма перебування українських гостей, екскурсії по Латвії, зустрічі з цікавими людьми та ровесниками обіцяють викликати не лише позитивні емоції, але й залишити незабутні враження. Зазначимо, що цього року це вже другий крок підтримки латвійців. Наприкінці 2014 року громада нашого міста вже отримала від порідненого міста Єлгави матеріальну та фінансову гуманітарну допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: