fbpx

Діти відомих українців пішли до першого класу

Стиль життя 15:11, 01.09, 2014

У цьому році шкільного віку досягли діти відомих в Україні людей: син шоумена Сергія Притули – Дмитро, донька телеведучих Андрія Доманського і Лідії Таран – Василина, син репера Потапа – Андрій, донька "квартальця" Євгенія Кошового – Варвара, син лідера "ВВ" Олега Скрипки – Устим, син телеведучої Алли Мазур – Артем, син співачки Тіни Кароль – Веніамін, донька телеведучого Костянтина Стогнія – Катя, донька співака Василя Бондарчука – Анна-Селеста і донька екс-солістки гурту Nikita Юлії Кавтарадзе – Маргарита. Усім дітям поки що по 6 років.

Проте, не всіх батьки віддали на навчання до першого класу, пишуть Вісті. Трійка знаменитих батьків вирішили не квапитися зі школою. Телеведуча каналу "1+1" Алла Мазур пояснила: "Педіатри і педагоги, з якими ми спілкуємось, кажуть, що діти фізично і психологічно готові йти в школу тільки коли їм виповнюється сім. Але в розкладі шестирічних одразу п’ять уроків, а це – перевтома і втрата цікавості до навчання". З цієї ж причини не квапиться вести доньку до школи і Федір Бондарчук. А син Тіни Кароль, за словами співачки, і без того достатньо занятий – садок, підготовчі заняття та репетиторство англійської мови.

Ведучий Костянтин Стогній розповів, що почав готувати доньку до школи ще коли їй було 5 років. Навчальний заклад обирали, враховуючи здібності Каті, тому й віддали дівчинку до школи з гуманітарним нахилом. Хоча батьки не хотіли, щоб школа була "мажорною" чи такою, де вчителям не платять зарплати.

Лідія Таран віддала доньку у звичайну школу.

А Олег Скрипка віддав сина у невелику приватну школу, навчання в якій коштує понад 5 тисяч гривень на місяць. Тут же навчається і старший син Скрипки. У цьому навчальному закладі є зимовий сад, міні-зоопарк, вивчення чотирьох іноземних мов.

Син Сергія Притули Дмитро також навчатиметься у приватній школі, де навчання коштує 5 тисяч гривень на місяць і є одноразовий вступний внесок – 7 тисяч. У класі 12 учнів, є заняття з психологом, логопедом, хореографія та уроки на свіжому повітрі.

Син Потапа піде у школу в Соломенському районі Києва, де проживає сім’я.

А співачка Юлії Кавтарадзе віддала доньку на навчання у Грузії, де вона останнім часом живе і працює.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: