fbpx

Діти загиблих на війні правоохоронців отримали подарунки від керівництва обласного УМВС

Суспільство 09:54, 03.06, 2015

14 дівчаток та хлопчиків з сімей працівників міліції Івано-Франківщини, загиблих торік при виконанні службових обов'язків в зоні проведення антитерористичної операції, отримали подарунки з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Кожній дитині з таких родин заступник начальника Управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Василь Віконський від імені прикарпатських правоохоронців подарував м’яку іграшку – чудового пухнастого песика та солодощі. Розглядаючи подарунки, малі школярики розповідали гостям про свої захоплення, ділилися планами на літо, а маленькі придумували імена для хутряних звірят, передає КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Такі візити до сімей, у яких небезпечна міліцейська служба забрала найрідніших людей, стали вже традиційними. Зрозуміло, що жодними зусиллями не можливо компенсувати втрату чоловіка чи батька. Попри те керівництво міліції Івано-Франківщини дбає, щоб осиротілі родини повсякчас відчували турботу та реальну підтримку колективу прикарпатської міліції як у вирішенні соціально-побутових проблем, так і вихованні дітей.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: