fbpx

Діти з Лисичанська, відпочивши на Прикарпатті, вирушили додому

Суспільство 11:32, 13.02, 2015

Близько сорока дітей з Лисичанська Луганської області, які за ініціативи волонтерських організацій та за сприяння департаменту соціальної політики Івано-Франківської облдержадміністрації відпочивали на Прикарпатті, вирушили додому.

Проводжати дітей прийшли представники департаменту соцполітики та сімей, у яких ці діти  проживали, а також  волонтери, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Як зауважив заступник директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Віталій Яворський, діти відпочивали у сім’ях працівників територіальних соціальних закладів області близько двох тижнів. Задля цікавого проведення дозвілля для них провели пізнавальні екскурсії, поїздки до визначних місць Прикарпаття.

"Запрошуючи  дітей на відпочинок, ми, перш за все, хотіли допомогти їм відволіктися від тих подій, що сталися у них вдома, запропонувати мир і затишок, які панують у наших сім’ях, –  зазначив Віталій Яворський. – Разом з представниками громадських волонтерських організацій та працівниками соціальних закладів діти відвідали садибу святого Миколая, Музей визвольних змагань Прикарпатського краю, музей "Писанка" у Коломиї. Це, в свою чергу,  дало їм змогу перейняти наші традиції та пізнати історію та культуру Івано-Франківщини".

За словами гостей зі Сходу, відпочинок їм сподобався. Дітки із задоволенням ділилися щирими враженнями від перебування на Прикарпатті та висловлювали сподівання на черговий відпочинок у Західній Україні.

Нагадаємо, що під час новорічно-різдвяних свят  прикарпатці в рамках організованої головою Івано-Франківської облдержадміністрації Олегом Гончаруком акції "Різдво в Карпатах" уже приймали на відпочинок гостей зі східних та південних областей України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: