fbpx

Діти-діти, куди вас подіти: вже навесні в Івано-Франківську відкриють найбільший у місті дитячий розважальний центр

Стиль життя 14:47, 22.12, 2016

Дитячий центр "Чубі Бум" обіцяє повернути дітей з інтернету до активних розваг, стати простором для спілкування і розвитку малечі.

Кілька місяців тому в Івано-Франківську активно обговорювали новину: в районі міського озера будується великий розважальний центр для дітей. Як тоді повідомили засновники та автори проекту – компанія ВАМБУД, – це буде найбільший у місті, площею понад 2500 кв. м, дитячий заклад. 

Кілька днів тому в соцмережах на сторінці проекту з’явилась цікава стаття – розповідь "Хто такі Чубіки?" Як виявилось, історія стосується нового розважального центру для дітей, в якому зараз дуже активно йде ремонт, адже його планують відкрити вже цієї весни. Назвуть майбутній центр розваг для дітей "Чубі Бум".

Керівник центру Ірина Лесюк розповідає про проект.

– Ірино, на сторінці дитячого центру вже з’явилась історія про дитячий заклад, його назва. На якій стадії будівництво та коли плануєте відкриття?

Ми плануємо відкритись уже навесні, тому працюємо дуже активно. Навіть швидшими темпами, ніж очікували. Зараз можна сказати, що все йде за графіком, темп швидкий. 

– Так виглядає, що цей дитячий центр буде найбільшим в Івано-Франківську?

Саме так. Площа будинку – понад 2500 квадратних метрів. Ми зонуємо територію відповідно до віку дітей, адже в кожного віку – свої потреби. В центрі також буде сімейний ресторан та зручні окремі кімнати для святкування днів народжень. Ми називаємо їх Чубі-руми. "Чубі Бум" буде одним із найбільших дитячих центрів в регіоні. 

 Команду вже шукаєте? Адже вам потрібно буде багато людей.

Ми розпочинаємо велику рекрутингову кампанію одразу після Нового року. Вже зараз я можу проанонсувати, що шукаємо людей, для яких працювати з дітьми – радість, особливо на тих позиціях, де є прямий контакт із дітьми. Ми приділяємо цьому велику увагу, як і всьому, що стосується нашого дитячого центру, адже створюємо проект для дітей. Вважаємо важливими перш за все якість і відповідальність. Такий підхід компанії ВАМБУД: якісно, надійно та ефективно. Ми вкладаємо багато ресурсів у те, завдяки чому досягається висока якість, і знаємо, що це – виправдані інвестиції. 

– Можете трохи розповісти про назву та ідею?

Так, звичайно. Коли ми запропонували кільком діткам обрати назву і сказали ті варіанти, між якими обирали, фаворитом стала назва "Чубі Бум". Можливо, тому, що вона незвична та весела. Вибір команди збігся із вибором дітей, і все склалось – так з’явився "Чубі Бум". Але наш підхід до концепції дитячого центру ширший, ніж просто назва та логотип. Ми розуміємо, чим зараз живуть сучасні діти. Вони дуже багато часу проводять в інтернеті, і наше завдання – повернути моду на активні розваги, створити для дітей таку альтернативу проведенню часу, щоб вони водночас активно розважались і грались, і відчували, що проект сучасний і конкурує з їхніми захопленнями в інтернеті: іграми й мультиками. Ми подумали, хто може допомогти нам із реалізацією ідеї, і звернулись до львівської рекламної агенції Vitamin branding agency. Це одна із найсильніших агенцій в Україні, що спеціалізується на відеорекламі, розробці фірмового стилю, брендингу. Vitamin branding agency співпрацює з багатьма відомими в Україні брендами. 

Віталій Соболевський, креативний директор Vitamin branding agency:

"Ринок дитячих розваг росте та стає дуже конкурентним. Діти проводять багато часу в інтернеті, у своїх смартфонах. При розробці концепції розважального центру в Івано-Франківську нам було важливо поєднати фізичні активності та ігри з візуальними образами, створити такий стиль комунікації з дітьми, щоб вони побачили: тут крутіше, ніж в інтернеті.

"Чубі Бум" – це більше, ніж розваги та атракції. Це динамічний та прогресивний простір, в якому створюються багато різних історій на теми, близькі сучасним дітям: мультики, інтернет, комп’ютерні ігри. Те, що захоплює дітей у віртуальній реальності, ми прагнемо реалізувати для них у "Чубі Бум". Ми хочемо, щоб діти виходили зі своїх ґаджетів і грались у реальному житті. І щоб їм це було цікаво".

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: