fbpx

Дівчата з Франківська стали чемпіонками України з футболу

Спорт 14:15, 09.10, 2017

З 1 по 5 жовтня 2017 року у селі Вістовій Калуського району проходив чемпіонат вищої ліги України з футболу серед дівочих команд вікової категорії WU-15.

У змаганнях взяли участь шість найкращих команд України за підсумками минулого року та учасники фінального матчу цьогорічної першої ліги WU-15, яка проходила у Тернополі, інформує прес-служба МВК.

В групі "А" франківська команда здобула три перемоги: 2:0 над збірною командою Сумської області (голи на рахунку Бакай Х. та Кавацюк Д.); 4:0 над командою "Богородчанка – Надвірняночка" (забивали Гошій С. та тричі Мострянська Л.) та 3:1 над костопільським "Ліцеєм" (двічі Козаченко М. та Харащук О.). Посівши перше місце у групі, команда ДЮСШ № 3 потрапила до фіналу.

У фінальному матчі ЧУ WU-15 сезону 2017 року наші дівчата перемогли команду "Пантери" м. Умань з рахунком 2:0 (обидва голи на рахунку Козаченко М.) і стали чемпіонками України з футболу.

Окрім кубка, грамот та медалей, команда отримала ще й дві індивідуальні нагороди: найкращим захисником чемпіонату визнана Гошій Соломія, а Козаченко Марія стала найкращим нападником.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: