fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Для чого популістичними заявами боротись із міфічними олігархами, якщо у місті є свої, реальні, – франківські укропівці

Для чого популістичними заявами боротись із міфічними олігархами, якщо у місті є свої, реальні, – франківські укропівці

Політика 21:24, 02.05, 2018

Під час чергової сесії міської ради чинний міський голова Івано-Франківська зачитав проект звернення до Верховної Ради України щодо ухвалення "Антиолігархічного пакета докорінних перетворень". На думку Руслана Марцінківа, усі проблеми в Україні "через олігархів".

Мер закликав обранців підтримати звернення. Проте порушив регламент, не надавши депутатам слово для обговорення.

"Чому міський голова говорить про якихось "міфічних" олігархів, тоді як в Івано-Франківську в кілька разів виросли ціни на комунальні послуги на підприємствах, за які відповідає сам мер. Тому пропоную й нашого міського голову Руслана Марцінківа називати "маленьким" олігархом", – сказав Віталій Мерінов.

"Хто заважає владі міста робити ремонт Міцкевича, Вовчинецької, Мазепи та міського озера? Олігархи? У нас місто схоже на руїну. Через кого?" – додав депутат міської ради від партії "УКРОП" Мстислав Тарас.

Укропівці черговий раз звертаються до міського голови, аби він не займався популізмом, а працював над покращенням господарки у місті та слідкував за ціноутворенням.

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: