fbpx

Скарги на медпослуги: для пацієнтів і лікарів запрацювала цілодобова "гаряча лінія"

Здоров'я 13:33, 09.10, 2018

Від учора розпочав роботу контакт-центр Національної служби здоров’я України (НСЗУ).

Номер "гарячої лінії" – 16-77. Це перший в Україні контакт-центр, який обслуговуватиме пацієнтів, лікарів та керівників закладів охорони здоров’я. Контакт-центр створений за світовими стандартами і відповідатиме міжнародним вимогам з надання інформаційно-довідкових послуг, повідомила НСЗУ.

Дзвінки зі стаціонарних телефонів та мобільних операторів  безкоштовні. Відповіді на найбільш поширені питання будуть доступні цілодобово в автоматичному режимі.

У робочий час питання можна поставити оператору.

Всі запити, вирішення яких потребує додаткового часу, будуть реєструватися і скеровуватися у відповідні підрозділи НСЗУ для вирішення. Згодом оператори передзвонять людині, яка телефонувала, і нададуть повну інформацію щодо її запиту.

Телефонувати на "гарячу лінію" можуть пацієнти, щоб дізнатися, як обрати свого лікаря, або коли їх права у медичному закладі були порушені.

Телефонувати можуть лікарі, щоб дізнатися про порядок роботи в умовах медреформи, про свої права під час її впровадження, а також заявити про їх порушення.

Також можуть звертатися керівники закладів, щоб отримати інформацію про особливості укладання договорів, фінансові питання та звіти.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: