fbpx

Для шкіл і садків Калуша закуплять комплекти меблів на 2,5 млн. гривень

Суспільство 11:31, 07.07, 2014

Цього року для освітних закладів Калуша в міському бюджеті передбачено 2 млн. 555 тис. грн. Ці кошти дозволять підготувати школи та садочки до нового навчального року.

Заступник начальника управління освіти Калуської міськради Леся Кобзан повідомила, що із них частину уже виділено — майже 700 тисяч гривень використано на поліпшення умов навчання калуських дошкільнят та школярів, інформують "Вікна".

"Участь у тендері взяли 5 фірм, з них 3 – із Києва, по одній із Харкова та Львова", – зазначила заступник начальника управління освіти.

За її словами, буде закуплено 150 комплектів шкільних меблів. До комплекту входить 15 парт, 30 учнівських стільців, учительський стіл і стілець. А також закуплено 12 комплектів меблів та 41 комплект ліжок для дошкільних навчальних закладів. Їх доставлять до “пунктів призначення” 1 вересня.

"Судячи з того, як провела тендер область, там є чим гордитися, адже ми закупили меблі за цілком прийнятними цінами", – зазначила Леся Кобзан.

До вересня у першій, четвертій, шостій, восьмій і дев’ятій школах будуть капітально відремонтовані класи й коридори, в другій, третій і школі-ліцеї №10 – приміщення. У ЗОШ № 5 відремонтують шатрову покрівлю. У Калуській гімназії капітально відремонтують трубопроводи подачі тепла на шкільну майстерню у підвальному приміщенні.

У всіх ЗОШ впродовж літа буде проведена заміна дерев’яних дверей на пластикові. Усього замінять 10-15 дверей у кожному навчальному закладі, що коштуватиме місту 210 тис. гривень.

Капітальний ремонт буде проведено і в дошкільних навчальних закладах “Журавлик”, “Росинка” та “Золотий ключик”. У ДНЗ “Калинка” цього літа замінять зливні труби, у “Ягідці” та “Червоній шапочці” — встановлять нову систему опалення, у “Струмочку” відремонтують санвузли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: