fbpx

Для супроводу людей з інвалідністю з Прикарпаття в Боснію і Герцеговину потрібні чоловіки

Суспільство 09:31, 10.06, 2018

13 червня вихованці Залучанського дитбудинку та підопічна Погонянського інтернату їдуть у паломницький тур до Меджугор'є. Аби здійснити поїздку, необхідна чоловіча сила та кошти.

Кожного з вихованців буде супроводжувати волонтер або людина від організаторів поїздки.

БО "Українська благодійницька мережа" розпочала виготовлення закордонних паспортів для підопічних інтернатів. Та все ще потрібна допомога у підготовці до паломницького туру, зазначають в Українській благодійницькій мережі.

Багато з підопічних інтернатів пересуваються на інвалідних візках, тому потрібна чоловіча сила, адже наразі зголосилися допомагати лише жінки. Для поїздки потрібен біометричний паспорт. Повернення назад – 18 червня.

Зокрема, необхідні: 

Додаткові кошти на поїздку. Зараз є 29 400 грн, необхідно ще 20 600 грн. Кошти будуть витрачені на транспорт (переїзд з дитбудинку до місця збору у Стрию, частку в оплаті автобуса, який їхатиме безпосередньо у Меджугор'є, повернення з Стрия на зворотному шляху), страхування та суміжні витрати.

Проживання та харчування – безкоштовне, його забезпечують організатори поїздки, супроводжувати дітей та старших вихованців будуть волонтери. Реквізити для пожертв тут: http://ubm.org.ua/potreby/medjugorie.html

Додаткові речі:

1) дощовики або "вітрівки" – 9 шт.; дорожні подушки; пледи;

2) пари штанів, 2-3 футболки, грубший батник, білизна, панамка, шкарпетки, навушники, мокасини/кросівки, сандалі, сумка дорожня – усе це потрібно для однієї із вихованок (розмір взуття – 40; мірки – 120-113-122).

Телефонуйте 0673405363 або 0503445778 (Юлія) чи пишіть на ел.пошту ubm@ubm.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: