fbpx

Дніпропетровцю, який на Прикарпатті вбив батька, загрожує 15 років тюрми

Суспільство 09:45, 31.10, 2015

Мешканець Дніпропетровська приїхав на Прикарпаття у гості до батька. Проте під час гостин між чоловіками виник конфлікт, який завершився вбивством господаря.

З таким повідомленням у Долинський РВ УМВС звернулася сестра 80-річного потерпілого. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка зафіксувала факт вбивства, пише КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

55-річного зловмисника правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Як з’ясувалось, конфлікт виник між батьком та сином під час розпивання алкогольних напоїв. В ході конфлікту син схопив ножа та завдав удару батькові в район грудної клiтки, який виявився смертельним. 55-річний син визнає свою вину та зізнається у скоєному.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років. Наразі призначено ряд експертиз, триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: