fbpx

Сепаратисти оголосили в "розшук" 149 бійців з Франківщини

Суспільство 10:04, 31.07, 2015

На сайті так званого "Трибуналу" оголошено в розшук 149 бійців з Прикарпаття, в тому числі військових журналістів підполковника Тараса Греня та працівника прес-служби "Азову" франківчанку Наталю Коцкович.

У списку також є і загиблі бійці з Франківщини. Адміністратори сайту називають українських бійців "карателями" та просять пропонувати потенційних "кандидатів" "здати під трибунал".

"Їх – себто нас, воїнів АТО, розшукують каральні органи терористів. Вінедавна вони оголосили в розшук і військових журналістів, які відповідно до наказів виконували свою роботу в найгарячіших точках розв’язаної проти нашої держави війни",  прокоментував на своїй сторінці у Фейсбуці військовий журналіст Тарас Грень.

"Як на мене, то це жалюгідна спроба психологічного тиску на журналістів, що розповідають правду про злочини путінських найманців на Донбасі,  відповів на розміщення своєї світлини військовий журналіст підполковник Володимир Скоростецький. – Але це не змусить мене казати брехню про їхні дії. Більше того, я впевнений, що і я особисто, і мої бойові побратими будуть продовжувати свою професійну діяльність до настання нашої перемоги. Ми не лише працівники преси, але й солдати своєї країни. А хіба може якесь жалюгідне створіння, що лише учора мило чужі машини, налякати воїна?! Гадаю, що ні!"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: