fbpx

До Дня Прапора у Франківську врочисто підняли державний стяг. ВІДЕО, ФОТО

Політика 09:54, 23.08, 2016

У День Державного Прапора, напередодні 25-ї річниці святкування Дня Незалежності України, в Івано-Франківську урочисто підняли державний стяг.

Синьо-жовтий стяг освятило духовенство. Відтак до підняття прапора запросили міського голову Руслана Марцінківа, голову Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука, голову облради Олександра Сича. Також в урочистій церемонії взяли участь голова спілки учасників АТО "Легіон «Галичина» Микола Семанишин, донька загиблого на війні Василя Семанюка Анастасія, почесний громадянин міста та голова «Івано-Франківська станиця Галицького братства колишніх вояків 1-ї української Дивізії «Галичина» Української Національної Армії» Михайло Мулик.

З Днем прапора прикарпатців привітали керівники міста та області.

«Державний прапор – це найбільша національна святиня. Під прапором найкращі сини нашої країни відстоюють право на вільне незалежне існування нашої держави і ми обов’язково переможемо», – відзначив Олег Гончарук.

Олександр Сич нагадав, що у прапорі закладена суть мирного неба і хліба. Також зазначив, що в країні мають панувати сила, воля і влада українського  народу, а не олігархічних груп.

Міський голова Руслан Марцінків приєднався до привітань.

«Якби ми від початку незалежності укладали гроші в українську мову, культуру та церкву, ми б не мали таких проблем. Але ми обов’язково переможемо», – підсумував мер Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: