fbpx

До Франківська із зони бойових дій повернувся спецпідрозділ податківців "Фантом"

Суспільство 11:59, 17.07, 2015

Сьогодні відбулась урочиста зустріч працівників податкової міліції Івано-Франківщини, які прибули із зони проведення антитерористичної операції. Працівники спецпідрозділу "Фантом" з квітня несли службу на контрольних пунктах.

"Сьогодні особливий день, адже із зони антитерористичної операції повернулися наші хлопці – працівники податкової міліції, які з гідністю і честю виконували свій обов’язок на сході країни. Належний контроль за переміщенням осіб та упередженням незаконного перевезення товарів через умовний кордон є вкрай важливим в умовах сьогодення. Це є безпека громадян та економічний захист інтересів держави. Ви гордість не лише своєї сім’ї та близьких, а й усієї фіскальної служби Прикарпаття!" – наголосила начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірина Столярик.

Нагадаємо, на початку тижня в зону АТО відбуло ще 7  новобранців – податкових міліціонерів області на чолі з начальником оперативного управління Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області Євгеном Данилюком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: