fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • До Франківська прибув величезний десант з ВРУ: півсотні нардепів обговорять будівництво доріг, залізничне та авіасполучення

До Франківська прибув величезний десант з ВРУ: півсотні нардепів обговорять будівництво доріг, залізничне та авіасполучення

Політика 12:56, 30.03, 2018

Франківськ приймає спільне виїзне засідання чотирьох комітетів Верховної Ради України.

Засідання присвячене темі "Розвиток транспортної інфраструктури Карпатського регіону як ключова умова його соціально-економічного зростання". 

Перед засіданням голова ІФ ОДА Олег Гончарук пояснив, що сьогодні народні депутати обговорять будівництво інфраструктури – доріг, залізничне та авіасполучення, проблему доставки сипучих матеріалів на будівництво доріг, а також ряд законодавчих актів, які необхідні для розвитку регіону.

"Івано-Франківська область претендує на ключове місце в західному регіоні… Мені приємно, що ми піднімаємо на широкий загал проблематику не лише нашої області, але й цілого регіону", – зазначив Гончарук. 

До Франківська приїхали нардепи з комітетів ВРУ з питань транспорту, з питань бюджету, з питань фінансової політики і банківської діяльності, з питань економічної політики. 

На засідання також запрошене керівництво Львівської, Волинської, Чернівецької та Закарпатської областей. Участь в засіданні бере й міністр інфраструктури Володимир Омелян.

За перебігом засідання стежте на КУРСі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: