fbpx

До Франківська приїдуть керівники теплогенеруючих підприємств з цілої України

Суспільство 14:55, 27.02, 2017

Уперше в історії Івано-Франківськ прийматиме представників загальноукраїнської Міжгалузевої Асоціації теплогенеруючих підприємств України "Укртеплокомуненерго".

Засідання круглого столу керівників теплогенеруючих підприємств з цілої України відбуватимуться 01-03 березня 2017 р. в конференц-залі готелю "Надія".

Очікується приїзд керівників підприємств з Чернігова, Черкас, Чернівців, Хмельницького, Херсона, Харкова, Рівного, Тернополя, Одеси, Житомира, Вінниці, Володимира-Волинського, Кременчука, Полтави, Луцька, Львова, Стрия, Дрогобича тощо.

Також очікується приїзд заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуарда Кругляка та президента Міжгалузевої Асоціації з розвитку систем теплопостачання "Укртеплокомуненерго" Арсентія Блащука.

Темою обговорення учасників зібрання стане: "Досвід впровадження енергозберігаючих технологій на теплопостачальних підприємствах міст України".

ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" займає провідні позиції у впровадженні сучасних європейських енергозберігаючих технологій при виробництві теплової енергії. Представники підприємства розкажуть про застосування сучасних котлів, що працюють на біопаливі у модернізованих котельнях міста.

У роботі круглого столу зголосилися взяти участь представники провідних науково-виробничих підприємств України та зарубіжжя, які зацікавлені у просуванні передових європейських технологій і новітнього енергоефективного обладнання в галузі виробництва і транспортування теплової енергії нашої держави.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: