fbpx

До Франківська з безкоштовною лекцією їде доктор Комаровський

Здоров'я 10:26, 26.04, 2016

Зустріч з прикарпатцями, яка відбудеться в Івано-Франківську, буде відкритою для всіх і повністю безплатною.

Організацію приїзду до Франківська Євгена Комаровського, відомого дитячого лікаря, лікаря вищої категорії, який веде на ТБ передачу "Школа доктора Комаровського", взяла на себе команда громадської організації "Мами Прикарпаття". 

Як повідомила її голова, ініціаторка заходу Мар'яна Вершиніна, орієнтовна дата візиту доктора Комаровського – 2-3 червня. Точно день лекції повідомлять наприкінці травня, оскільки візит до Івано-Франківська є частиною туру Комаровського по Західній Україні. Доктор планує з аналогічними зустрічами відвідати також Чернівці і Львів. Там прийом поважного гостя готує благодійний фонд "Я не один". 

"Мами Прикарпаття" розпочали в соцмережах промоакцію цього візиту. Головною умовою для приїзду світила є придбання 2000 його книжок. Перелік видань, у яких доктор Комаровський дає свої знамениті поради, як уникати хвороб і зберігати здоров'я, – в групі "Мами Прикарпаття" у Фейсбук.

"Мета візиту  донести знання, поширити корисні знання серед молодих батьків. Тому ми просимо кожну маму и батька, які хочуть прийти на зустріч з доктором Комаровським, придбати одну з його книг. В такий спосіб ви підтримаєте проект і зробите візит можливим",  пояснила Мар'яна Вершиніна. 

Також організатори взяли на себе зобов'язання прийняти гостя  оплатити проживання, харчування і трансфер. Тож шукають партнерів серед зацікавлених бізнесменів, меценатів, медичних закладів тощо. 

"Зустріч із франківцями буде проведена у форматі запитання-відповіді. Після півгодинної лекції доктор Комаровський відповідатиме на запитання зали. Загальна тривалість заходу  до 4 годин. Вхід вільний. Зустріч  безкоштовна",  повідомила Вершиніна. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: