fbpx

До кінця липня в Івано-Франківську відкриють відремонтоване педіатричне відділення дитячої лікарні

Суспільство 15:15, 20.05, 2014

У Франківську капітально відремонтують педіатричне відділення дитячої клінічної лікарні на вулиці Стуса, 2. Загальна площа приміщення - 268,7 м кв. Загалом на ремонт передбачено 650 тисяч гривень.

Таке доручення дано управлінню капітального будівництва Івано-Франківського МВК відповідно до рішення сесії міської ради. 

Проект капітального ремонту передбачає заміну внутрішніх інженерних мереж, заміну вікон і дверей, внутрішнього опорядження, влаштування протипожежної сигналізації, влаштування пандуса та ремонт фасаду.

Ці роботи виконуватиме приватне підприємство "ГалКомБуд". З ним 25 березня управління капітального будівництва уклало відповідний договір.

Наразі уже встановлено металопластикові вікна, влаштовано підвісні стелі з утепленням в кабінетах та коридорі, замінено всю внутрішню електропроводку, замінено внутрішні мережі опалення та водопостачання, виконано облицювання стін керамічною плиткою в стерилізаційній. Проводяться роботи з внутрішнього опорядження — шпаклювання, побілка.

В Івано-Франківському МВК кореспондента "Курсу" запевнили, що загальний темп виконання робіт дозволить з 2 червня поетапно передавати кабінети педіатричному відділенні. При умові нормального фінансування виконаних робіт завершення капітального ремонту об’єкту намічено до кінця липня поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: