fbpx

До кінця року в області планують створити чотири прийомні родини

Суспільство 16:47, 27.11, 2014

За даними на 25 листопада цього року, на обліку в службі у справах дітей обласної державної адміністрації перебуває 1561 дитина-сирота та позбавлена батьківського піклування.

Переважна більшість цих дітей охоплена сімейними формами виховання, зазначали на засіданні колегії служби, інформує КУРС із посиланням на Івано-Франківську ОДА.

"З початку року в сім'ї громадян влаштовано під опіку 192 дитини, створено 5 прийомних сімей та один будинок сімейного типу в Косівському районі, − інформувала на колегії завідувач сектору Марія Євчук. − До кінця року планується створення ще чотирьох прийомних сімей, куди буде влаштовано семеро дітей".

У сім'ях опікунів та піклувальників на Прикарпатті виховується 1235 дітей, в області функціонує 75 прийомних родин, куди влаштовано 106 дітей, 5 дитячих будинків сімейного типу.

Результати роботи працівників служб дітей в області загалом позитивно оцінив присутній на засіданні колегії заступник голови облдержадміністрації Сергій Адамович, який також пообіцяв сприяння представників виконавчої влади у вирішенні питань, пов'язаних з майбутнім дітей, що виховуються за складних життєвих обставин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: